Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je bilo super 2017., samo zamjerka organizatorima zbog malog broja poljskih WCova pa je većina nakon potoka pive morala pod obalom da se olakšava. Kažu da to nije dobro i da od toga morebit krene klizište, nedaj bože.
Odlican fest
Hladno pivo u neki pjesmama ide na "Pusenje".
Čuj 'orthodox celts'. Povratiću.
Hladno pivo paše sa komunjarama... Samo otkud džibo sa njima
Sve begi neki festovi.
Na Tjentištu treba porušiti onaj spomenik komunističkim teroristima tzv. partizanima. Nije bez razloga Allah načeo zemljište ispred spomenika. Spomenik odiše sotonističkim ateizmom da nas Bošnjake sačuva što dalje od njega a što bliže našem imanu.
@SDAkonjic Đikane, bolestan si.
@dream Đikan iz Kalinovika s potpisom SDAKonjic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uglavnom antifašistički bendovi.svaka čast
Ouu, product placement at it's best.