Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cevljanovici na aparatima.
neka cevljanovici ostane seljadiji :D
veoma sam interesantan znati..da je EXIT kojim slucajem bosnjacki ili rvatski festival dal biste napisali ''titula se vraca na Balkan''
Novi Sad je na samoj granici Balkana...
@Vandelay0071 mos da bude a ne mora da znaci al i dalje nema odgovora na pitanje mada nije ni potreban..znamo se @dirtytalk aaa znaci cim krenes na zapad iz NS to vise nije Balkan pa iz tog razloga ne bi..e to je vec nesto drugo, a ja mislio..bolje da ne napisem sta sam mislio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije dzaba Den Haag postao glavni grad svih Srba.
ili ko sto bi braca Srbi rekli,titula se vraca u Srbiju
Poserem se na Balkan.
Najbolji festival na ovim prostorima svih vremena
Festival droge,ravaku i klosara....malo tu ima cega vezanog za umjetnost zvana muzika....
sex droga livada......mora biti NAJBOLJI
Najbolji evropski festival je korida u Cevljanovicima bez daljneg
Da se ne lazemo: ovaj 'festival' se svake godine namjenski odrzava na godisnjicu genocida u Srebrenici. Neka, hvala.
@Dopeman Da se preciznije izjasnim: Ovaj festival se svake godine namjenski odrzava u periodu obiljezavanja sjecanja na genocid u Srebrenici. Za one koji se prave neupuceni, iako godisnjica pada na 11.7. ,mnogo drugih dogadjaja se desava u danima prije i poslije tog datuma, ukljucujuci npr. prijevoz ostataka ubijenih, i sl., i izmedju ostalih, Exit. Neka, hvala.
@hipisizik exit nadzivljava sve vrste politickih I nacionalistickih konotacija, to nacionalisti s obe strane ne razumiju pa smeta I jednim I drugim
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svake god na ovom festivalu na hiljade predoziranih
aahhhhaaahhhhaaa https://www.facebook.com/actualmemez/videos/424941817848199/
svaja cast . .... BALKANE MOJ
*svaka
srbi imaju tu potrebu samo da budu najbolji ili nista...cesto puta to nije dobro i zdravo...ali sta da radimo...takvi smo kakvi smo...:)
@Vandelay0071 ...vidi....smrt i ubijanje je sastavni dio zivota...i tu srbi zele da budu najbolji...uostalom vampir je srbin...ne treba bjezati od te cinjenice....:)
@Vandelay0071 ...to ti i ja kazem....srbi u svemu zele da budu najbolji...naravno i u ubijanju....i u pjesmi..i u igri...i u slavlju...a ti vidi...hoces li da se protiv srba ubijas ili nadpjevavas?....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)