Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BALAVURDIJA
Još jedna tragična vijest iz svijeta muzike: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Džastin Biber jutros pronađen živ u svom stanu!
Daniel Radcliffe i Ema Watson se nisu ljubili !!!! Ema Watson i Rupert Grint su se ljubili...prepravite ovo v.v
Robert Pattinson izabran je za najboljeg vampira. U kakvom vaktu živimo najbolje govori podatak da ima gore navedena kategorija i da je neko sretan kad je dobije
TESKO ONOME KOME SU OVAKVI LJUDI IDOLI. Napisao bih i primjeren ajet ali gospoda sa sx-a to ni pod razno ne dozvoljava.
Justin Smrder i Selena Govnez ghgghghgh
jel ovo do mene ili se Selena Gomez na ovoj prvoj slici cini kao patuljak ? :O
Safet Susic Pape-selektor BIH
On je modni guru ne voli slaninu i puru, on je macak modni
ovaj biber kad bi doso` u Sara`jvo silovali bi ga carsijaneri
da te evo pitam gdje \"gori\", kad vec kazes da \"nepitamo\" :D ne trebaju ti velike pare da bi se investiralo u vlastito obrazovanje, u tvom slucaju ono sto je ocigledno da ti je potrebno-par(skromno) lekcija da popravis malo taj pravopis ;) pa se onda javi i kritikuj nekoga da bi bio ozbiljno shvacen
@1950 JE.BO TE HAJDUK
HAJDUK živi vječno !!!
Na ovim komentarima sve sami balkanski primitivizam. Ono sto je on postigao sa svojih 17 godina, vi necete nikad u zivotu :) Postujte ako nista neciji rad, kakav god je !
Ti, ti muskarac, ti si veca zena nego ja....
METALLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!