Arrested Development u Sarajevu
0
Thomas: Radujem se dolasku u BiH, ne znam puno o vama
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad svugdje propadnes i niko te ne slusa dodji u Sarajevo :)
ne znamo ni mi puno o tebi.!
Pa Beograd i jeste metropola koja ima stanovnika isto kao i cijela Federacija, a usput ti stanovnici imaju naviku da idu i da plate za koncerte. U Sarajevu niko ne prolazi osim narodnjaka i 100 godišnjih regionalnih \"zvijezda\". Ko god proba u Sarajevu uraditi nešto iole drugačije proživi surovu realnost, tipa The Stranglers, Dog eat dog, James Blunt i mnogi drugi. Dakle, nema potrebe za kuknjavom, imamo ono što želimo... barem većina što želi.
Pa kada ovoliko ljudi i ne zna za ovaj bend, (i ima ovakvo misljenje o njemu) onda ga mozda Sarajevo i ne zasluzuje. Mozda to objasnjava pitanje zasto veliki bendovi ne dolaze ovdje....kome da dodju ba?
ti si malo nepismen ha ? dijo,perijod, doc ,moc,neslusa itd itd stvarno si genije ..ovoliko gluposti u samo 4 reda odavno nisam vidjela (ili kako bi ti vjerovatno rekao VIDIJELA)
A kad neko i dođe puno vam dati i marku. Pravila postoje - koncert se mora isplatiti organizatoru i menadžmentu benda. Beograd ima 2 miliona stanovnika, low cost letove i dvorane i stadione, zato toliko koncerata. @ludiilo: Perl Jam je patka jelde :)
Grob te yebo, pa smrdljivi Beograd ispade zapadna metropola za moj grad. Sto se nisam rodio 10 cm ulijevo na globusu!
evo ovako to ide u BGD-u 25 maja bili hurts 4 juna the cult dolaze, 8 juna Sting, 18 juna spektakl Amy Winehouse i Moby na kalemegdanu, 11 juna ovi gore arested development, 19 jun Zuchero italijan, kalemegdan 5 jun David Gueta, CHriss Botti 28 jun, onda neki etno fusion fest, onda SKAZI , plus bukvalno jos hiljadu regioanlnih i domacih izvodjaca u Beogradu, to su samo koncerti, onda raznorazni kongresi, manifestacije regionalne, eurodig o internetu, i to sve samo za mesec JUN, a jos od pocetka godine bilo dosta stranih izvodjaca i ceka nas jos velikih imena pogtovo whitesnake i judais prajst zajedno u bgdu, beer fest, belgrade foam fest, Santana i Dzimi klif rege legenda, Slash, bryan fery, Fatboy slim, Pearl jam dolazi, od pocetka godine bili i Shakira, Joe Cocker,Hurts, Guano Apes, Faithless, onda Sensation white, violinistkinja Vanesa Mej, LUDO, aa to su samo koncerti, plus svirke stranih filharmonija, evo sad gumball 3000 u bgdu, onda najveci sajam automobila u regionu ludilo!
dolaze i kod nas (BEOGRAD) tako da niste jedini! :D mada dobro kod nas stvarno ima dobrih koncerata i to svake nedelje i raznorazni festivali i ovo ono ne stvarno ovde svaki dan ima puno koncerata asvakih 2 nedelje ili manje neka svetska zvezda nastupi ! :)
ma ko te j.e.b.e konju nigerski
bosna nije postala samo odpad za stara auta, zaostale tehnologije nego i za muziku koju niko vishe aktuelno neslusha.al dovodi ti nekom ko nije mako iz sarajeva i ovo pa ce on doc da bulji da se osjeca kao dijo svijeta. normalan evropski grad ima na vikend po 4-5 poznatih na stagu, il makar sedmicno,pogotovo u ljetno perijodu,a kod nas reklamishu neki reperi iz mauzoleuma.
u hrvatskoj tiesto i barcelona a kod nas sve neki anonimusi
Odlično, kasnite samo 20 i kusur godina...
Glup si jarane, ti si vjerovatno upoznat sa ovim bendom pa mozes suditi da su propali...