Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Bareta, HEROIN a ne zločinac :D
Mrsavi pas Ja sam mrsavi pas ostavljen od gospodara poznam svakog od vas moja sjecanja su bolna i stara Svakoga dana ona navrati da me kroz san vodi tad pocinjem u groznici drhtati i novo prokletstvo se rodi Bio sam vezan lancem od bola svakoga dana lizao rane a ona se pojavi ruzna i gola i sva bol tad mi stane Ne zelim vise da pricam o sebi ionako me niko ne razumije cuvaj se zato bestije ove bestija se zivot zove Ne trazi me iako zelim da me nadjes ne spasavaj me iako zelim da me spasis.
YEBO TI ŠARAN MATER
Moje srce tesko suzu pusta i pumpa sa smijeskom jer ja cu pjevati i evo pjevam ja ne svijetlim, ja sijevam Ref. 2x U teske boje njima ja sam obojen Pokreni me, sa mnom plesi tuge, tuge me rijesi daj da budem onaj, koji tjesi svakom onom, koji zna da grijesi Ref. 2x Reci mi, Boze, koje si boje koze Boze, daj kazi, to o tebi da l' su lazi ti znas sve, tako bar govore mora da je super gore kad se prozori raja otvore
Festival narkomana i alkoholičara...
ma nek je munara visoka ostalo moze i da tone =)
Gledam slike, ovdje se takmice ko ce bit ruzniji...
Respect
Pa ima li iko pametan i sa mudima da ovdje napravi pravi BH beer fest sa promocijom samo domaćeg ?!?! Dosta je više ovog hrvatsko-srpskog-slovenačkog smeća !!! - Nadam se da će konačno svijest proraditi i da ćemo uživati u svome - NAJBOLJEM" !!!
svako gleda na kvalitet ... ako cemo biti i malo realno ( sto vi Bosnje nikad niste ) radije cu popiti jedan Becks, Tuborg ili Heneken nego smece od pive zvana Sarajevska ... I ako moram priznat da unazad 2-3 god je bila Sarajevska u rangu sa gore navedenim .. ali sad je bukvalno smece!
Promocijom domaćeg? Sarajevska pivara je odbila pokroviteljstvo za beer fest... Nije niko kriv što naše kompanije ne vide smisao u pokroviteljstvima ovakvih manifestacija, oni su svjesni da su dovoljno malverzacija napravili da im je PR bespotreban.
Slusati intervju Gorana Bareta, neprocjenjivo ;)
Ružni ? Ko plati, taj i klati !
a ni ti Mb69 nisi nesto bolji od DanieleDeross :D
eee to je muziak!!!! Bare je jedna velika legenda covjek bez dlake na jeziku... Pogledajte samo emisiji nedjeljom u dva kada prica o ustastvu u hrvatskoj i o tome kako j tudjman odio rat u bih. A njemu zbog oga zatvorili kafic u Vinkovcima.... Bare legendo ostani takav kakav jesi da su bar svi kao ti ovaj svijet bi bio bolje mjesto za zivot!!!!!
Lik nije normalan narkomančina a te i dobar jer priča protiv ustaša
Bare je spaljen da ne moze vise biti, ali i tako spaljen pametniji je od mnogih wanna be intelektualaca. Naravno ako ti se posreci i uspijes razumjeti sta je pjesnik htio reci xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)