Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli pobjedimo na Turkoviziji HAHAH
Gledo sam. Katastrofalno takmičenje. Ma bljak. Ne znam odkud mi uopste tamo. Zvučali smo očajno ma bezveze. Al su ostali tolko loši bili da je za ne povjerovat. Da smo eto nekako prošli. Helem iskreno nemamo se čime ponositi.
meni se svidja
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
povraća mi se od ovog šoljanina
Neko povraća a većina svršava, bar su takve priče haha
Ud'o se sandžaklija, boli ga klinac.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ekstra pjesma,ekstra Idda,Aida
ovo takmicenje turskih plemena?
jel dosao Dzeko da gleda zeta :) kakav je ovo trash ccc
Gdje nestade lijepi dobri sarajevski pop rock......
Ova djevojka je retardirana. Hodati u odjeći '40 ih i +50.tih je bolesno i morbidno. 2013 je godina, skuliraj se.
hahah cuj morbirno... sto si ljubomorna sto je djevoja ljepsa od tebe, skuliraj se
Hvala nasim bruderima..:D
www.spoted.ba Prijavi se putem fb profila i komentarisi i objavljuj spoted/e. Pravo mjesto za upoznavanje.... POSJETI TE NAS i zabavite se sa nama!
Isuse boze sto je lijepa ova aida :D
Zagrebi malo ispod sminke i svoga zagora, vidjet ces da je prosjecna djevojka.
Sta rade potomci bosnjaka iz drugog svjetskog rata i ranije stotinjak hiljada nema sta jako glasacko tijelo,guramo dobro a pjesma ko tuta
Ja stvarno ne znam ko ove likove uopće gotivi. Na šta je spala naša estradna scena...
Ja stvarno ne shvatam zašto si glup, ali nema veze, vjerovatno ni ti ne shvataš...
O čemu ti pričaš? Jesi ti pročitao moj komentar ili si našao da lupaš gluposti bezveze? Šta sam ja rekao, šta je otišlo sa Srbima i Hrvatima? Ne kontam te nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A odkud pare za ovo? Ko ovo finansira?
Moja hrvatska? hahaha opet lupas meth, moja je be i ha i sarajevo haha jel ti krivo? hahaha
ovaj šoljanin bi trebao preko cijelih leđa istetovirati Sarajevo. dosao u ovaj grad nigdje nikog, a progura se na muzickoj sceni, udade se drama...
Sto se balkanski kauri zgrazavaju na Tursku Republiku. Kad joj samo ime cuju namrgode se a ne bi tako trebali. Turska je jedna moderna i jaka drzava a sa velikom tradicijom, dugom historijom i bogatom kulturom. Multikulturalna BiH je i postala zahvaljujuci islamskim turcima. Jedne od najljepshih crkvi i manastira napravili su bas turci, srbima su npr osnovali SPC. Dalje, hrvati su porijeklom turci. Balkanski kauri trebali bi biti zahvalni jer Turska i danas, bas po svemu, moze ih komplet u dzep staviti.
Hocu da kazem da ne vjerujete svestenstvu sve sto kaze, oni su debeli i nezasiti a vole i da lazu. Pjesma je solidna, dobra, muzika je kvalitetna za 10, tekst solidan spot dobar!
Jos, sve sto imate muzickih instrumenata, osim cobanske frule, pocevsi od gusli i "slavonskih" tamburica preuzeli ste od turaka, o jelovnuku i kulturi zivljenja itd necemo ni govoriti....Turska sto je bila sposobna uraditi prije 500 godina s lahkocom, vezano za prava i slobode manjinama, danasnja EU se preznojava i muci kada treba uraditi isto, npr svjesno unistava BIH. Civilizacijska zasluga Zapada iskljucivo je u masinama, posebno u "the killing machines" tu im premca nema. Medjutim gledano filozofski masine ce i unistiti covjecanstvo tako da je i to upitno.
Ljudi izlaze na ulice, slavi se prolaz u finale Turkovizije !! 20.000 je na ulicama radost je na visokom nivou, a slavlja bilježimo na Palama, u Bijeljini i naravno, u Banja Luci !
Što se desilo? SAFET stigao na avion?
Uskoro se sprema San Memo takmičenje. :))))