Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je frakcija gipsy kingsa i to od jednog brata reyesa...gipsy kings bez tonina baliarda kao azra bez dzonija...L nema veze,bolje i ova svirka nego seka aleksic u skenderiji.
Svjetski poznat band i odlicna svirka a poluprazna skenderija dok nekakve Jale ,buce i ostali insekti pune bez problema .Eto koliko nam je svijest sjebana
Nisam bio ali vidim da je bilo dobro...i da kazem ne sviraju oni bas cisto romsku muziku... tu se cuje svasta od Afrike preko Portugala ,Spanije,pa do Rusije... prevladava ustvari najvise fado...
Samo da spomenem familiju organizatoru koji je otvorio vrata Skenderije u 1945. I to na samo dva ulaza, pa se cekalo 45 minuta na ulazak. Zar je tesko otvoriti jos koji ulaz ili napraviti kontrolu na platou ?????
Sinoć je bila fantazija, kako samo sviraju ljudi. Mislim da nijedno slobodno mjesto nije ostalo, tribine su bile pune. Ovi što nisu bili, neka ne pametuju.
Naša realnost...dobra grupa, sviraju vrhunski….u publici uglavnost starija raja...poluprazno...kao na koncertu Deep Purple nakon rata....neka druga vremena, ne Jala generacija nadire...sve ode u 3 pm
Doci na koncert i sjediti... Wtf
ovi gypsi kingsi ko adidaske s pijace.
Ako odu u banja luku onda moraju na guslarskom instrumentu da sviraju jer u krmetnjaku nece razumjeti nista.
konvoj krenooooo
Ok... mislim da U2,Balasevica i par jos nakon rata sto su prvi dosli , nikad , niko nece ponoviti... kad se sve sagleda.. NECE VJERUJ MI... e to je bilo , TAD od ❤.. sve ostalo je MRTVA KOMERCIJALA
sjecam se ja agnostic fronta sta je problem
Pravi svjetski bend, nisu oni Mate Bulic ili Era Odajnic sto sviraju glasackom tijelu Covica i Dodika
Cigani je kao ruganje a gipsy nije! Nije ni ruganje: Evo banke, Cigane moj! Ruganje je: Cigani neće na vakcinisanje. Roma kings!!!
Neznam...Kaze nana da ako cemo pravo Jugoslavija koja je bila puno rahatnija drzava nije opstala, pa kako ce onda ova dejtonska i truljava Bosna? S druge strane, samo da rata jopet nebidne. I koristim priliku da zamolim ljude dobre volje za one plehane viklere ako ko ima viska.
vala karte su bile PRESKUPE!