Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi smo mi latentni pederi
dobri su bili uzivo svaka cast dodjite nam opet danke
Momci svaka cast,samo nastavite u tom stilu. Realno najbolji trenutno bend na nasim prostorima.Posle svake svirke defformero ima sve vise fanova,ljudi zvuce neverovatno dobro uzivo,jos jednom SVAKA CAST.
Ovakav band je bolji OD SVAKOG metal banda u ex-yu.Ja sam metalac sa 25g iskustva i mogu reći da je ovo nešto najbolje što sam čuo poslije rata a da je žestoko i prije svega ORIGINALNO.Svi vi \"čistunci\"kojima se ovo ne sviđa ostavite nas papke na miru da uživamo a vi se zavucite u mišje rupe
tipcno narodnjacki... da je jedna pjesma parodija na turbo folk pa hajde... ali svirati turbo i reci da je to parodija... i nije nesto...
Pero je najjaci,ne sale se ovi nimalo :))))
E Pero jos da nisi skoro-pa-ukro muziku odavdje: http://www.youtube.com/watch?v=NupJ2n7HjIE
Hej pa ovaj Pero-zdero-deformero i nije los, super! :-) Pero pero bas si nas deformEro he he he
E pa Deformeru, bas si mie deformiro sa svojim nastupom... apsolutno retardirano.
hehe ovo postujem...
Ko su ovi??
vrlo rado bih se napio na njihovoj svirci
Band je nevjerovatan, svaka čast za parodiju na turbofolk, to je ono što cijenim najviše kod bendova sa Balkana... Samo udrite po seljačinama :) A vezano konkretno za Pero Defformero, kad slušam muziku i ignorišem vokal u pjesmama, osjeti se kvalitet benda, i zaista ne bi bilo loše da naprave neki alias pod kojim će raditi istinski progressive/power metal ;)
jedan od najboljih bendova ikad... al fakat moj favorit je \"Oka tvoga plam\" - ludilo
uh kako sam se oduzeo sinoc....