Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira sta je razlog ponovnog okupljanja, bice to sigurno dozivljaj za usi. Za oci, manje-vise. Ipak su to vrlo stare trebe, i ako se ne daju :) O mudonjama ne bih, ipak se Abba pamti po trebama koje su uz to sto bogovski izgledaju znale i pjevati. Za razliku od ovih treba danas, koje ne znaju ni pjevati, qa izgledaju samo zahvaljujuci napretku medicine.
Koliko znam, oni su bili dva para. Razišli su se jer muški dio jednog para malo šarao sa ženskim dijelom drugog para. I sad se kao ponovo okupljaju. Ništa nije sveto, sve je bruto i neto. :D
Potrosili pare
one of us is lonely, one of us is sorry. ..
Dragi Svedi, manite se Abba-e, nego snimite remake filma "Svedjanke u internatu", jer su se i uz njega uzdizale generacije i ostalo....
kaem ja vama... nemere se od pemzije živit ni u šveskoj...
A povod je..... Money money money....
uh što se dobro drže
Money, money, money Must be funny In the rich man's world Money, money, money Always sunny In the rich man's world... :)))
...btw, vidi li neko nešto neobično na gornjoj sliKi?
U vrijeme kada su oni ovako izgledali nije bilo mobitela.
...haj sasrećom. nemoj samo da vas žvakne & ispljune tamošnja muzička industrija. grehota bi bilo evropske ikone...
http://youtu.be/92cwKCU8Z5c
money, money, money....
@SheRains ...jesil popusila cuki.😎😅😅😁😁😀😈💩👎🐶🐕
Svi su jos zivi?
@BikKojiSijedi hehe...
Justin Bieber na aparatima :P
A poslije njih ce i Mirzino Jato.... ahahaha
@maximus75 hahahahaahaha legendoooo!!