Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje nego ovaj sa nalakiranim noktima
Vratite nam deena ahahha
ne nije, lik sa nalakiranim noktima je bar bio originalan
Evrovizija nam svake godine otvori oci i dokaze koliko je pao kvalitet pop muzike u globalu. Dobrih vokala ima, nastupi nikad kichastiji (pravi raj za lgbt 😅), ali su pjesme odron. Sve neke power balade i dance himne, klinci palci.
CHA CHA CHA
Ko da je pravio Steven Tylor.
Svaka ti čast, majstore!!!
Meni je ova pjesma totalno bezveze, ne znam sto je bila vodeca po listama. Ni po cemu mi nije bolja od npr. Norveske. Ni ostali poredak nema bas nekog smisla, kako su se Finska i Spanija uopce nasle u finalu... Cudi me da nisu svi glasali za Ukrajinu bez obzira na to kakva im je pjesma. Prosla moda izgleda. Da se ovo odrzalo prije par mjeseci, Ukrajina bi pobijedila.
Ajooj, parada šunda i kiča, i promoter ovih nastranih. Eto ko njih lobira, ukiniuti Eurosong!
Znači sve je drugo osim normalnog.
ne kontam ove likeove za Finsku, ja se ibretio kako je naporna..
Sta nas briga mi imamo nase Zvezde Granda tu smo neprikosnoveni🤣
Jel to nagrada Svedskoj i Finskoj sto su usli u NATO?
zar nekog još zanima ovaj smećarski kontest? Bolje i politika i nacionalizam i rasizam u kompletu nego ova manipulatorska satanska smeća
Ista Aerosmith
Dzvaljava ko Mik Dzeger🤣🤣🤣🤣
Nama ce bozo vreco donijet pobjedu
I sad idu prepucavanja religijasa i ovih trandza i ostalo.Ovim normalnim sad samo mogu uzeti kokice i posmatrati ove umne gladijatore.Sto je veca demokratija manje su vam slobode,jer svi imaju pravo ostvarivanja svog nacina zivota.Nisu vam to rekli kad su vas mamili i vrbovali i ove i one.
Finska je trebala pobijediti, al fakat
Možemo se ponositi što nismo učestvovali u ovom cirkusu. Neki lafo evropski prestiž muzike, krađa i namještaljke. Dovoljno je vidjeti samo komšije s kakvim pjesmama su otišli na takmičenje, mene bude stid.
O komsijama, a pogotovo hrvatskoj se prica naveliko i promovise zemlja, vec su poceli ljudi sirom europe da dijele slike sa ljetovanja a nas nema ni na mapi. Sramota je sto ne ucestvujemo zbog duga.