Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://m.youtube.com/watch?v=QCwffvbVXpg&feature=youtu.be
Gledao komemoraciju... dostojanstveno, ali i vrlo spontano, uz strasan izljev ljubavi i emocija spram Olivera kojeg su na kraju u prepunom HNK pozvali na bis uz 10-minutni snazni aplauz, te potom svi spontano, skladno i predivno otpjevali Vjeruj u ljubav i razisli se do vecerasnjeg pogrebnog obreda.Bio je najveci, a opet obican, malen i skroman, svjestan da je zivot prolazan i da ga ne smijemo zivjeti kao hulje. Ponosan sam na njega i neka mu dragi Bog bude milostiv u Kraljevstvu Nebeskom!
Moram, jednostavno moram dodati Gibonnijev dirljivi govor: https://vijesti.hrt.hr/454661/gibonni-kapetane-sve-je-kako-triba Okanimo se politike, prepucavanja, mudrovanja, moraliziranja, podmetanja i upiranja prstom u druge i drugacije jer zivot ionako proleti kao sjena dok se mrcvarimo ka' judi, zviri i bestimje nizasto jer politika je jedno veliko FUJ... A sve je kako triba, judi... sve je kako triba! Zivi i zdravi bili i zivotne lekcije jednom za svagda vise naucili! Peace!
Oprosti nam pape 😢
Dao bi sto nasih politicara za jednog Olivera, ionako je uradio vise od njih za sve ove godine...
A gube i hrvati normalne ljude.
Uvijek ima I bit ce mnogo normalnih i dobrih ljudi u svakom narodu, pa tako i u hrvatskom. A Oliver nije samo Hrvat, on pripada cijeloj ex-YU, pa i svijetu i kao takav nikud nije otisao dok god je u srcu ljubavi za ljude s kojima zivimo.