Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
After party neka se napravi u Gornjoj Bočinji kod Maglaja, a može i Ošve ili G.Maoča tamo ima puno prostora.
Šta Arapi kažu ? Ne vjerujem da će oni dopustiti takva sranja u njihovom gradu.
sarajevo je suvise rigidno i zaostalo za takvo sta
nije sarajevo krivo, "sarajlije"
Bio u Splitu ljetos kad je ovo bilo, i ne svidje mi se bas klijentela ovog kulturnog dogadjaja. Nisam bas sretan sto mi ga zele pristaviti pod prozore.
@SandokanBL al i ti seres jbt.. ja sam siguran da 50% njih ne koristi nikakvu drogu. to sto se tebi ne svidja ta muzika i sto mislis da samo narkomani slusaju, to samo govori koliko si ti zatucani seljak.. drzi se narodnjaka.
@W0LF A vidi nesto drug... imam pravo reci da mi se nije dopalo kako to izgleda u Splitu, sto ne znaci da ne valja. Sve zavisi sta ce organizator poduzeti da se ekscesi sprijece. Nije ovo obicni koncert i nije to pozorisna publika. Znam sta smo mi imali glavama sa 16-17 godina uz cugu i Iron Maiden pa nemam razloga da mislim da je ova mladost puno pametnija.
kakvo je ovo gay sranje je li ponovo ima veze sa arapima i turcima lol
ne znam šta podrazumijeva ta elektronska muzika,da li je to odesza,joe hertz,flume,stwo,ili je to pak hipster skrillex i ostala bagra ?
idi slusaj Zoricu Brunclik...
zašto tako brate,odma neko ponižavanje? šta sam loše rekao ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super, ali zar je SDA lobi toliko jak da nema komentara za Daliju?
@BosanskiiGazija Bosnjaci su OK. Sve ostalo je sljam i blud
stranci su razocarani ultra europe hrvatskom, nakon sto je poredec sa ultra miam,i ibizom ili tomorrowlandom. ne znam da li bi imali ikakav komentar za ultra sarajevo, osim da su cevapi super.