Muzika
1

Štuke i Jabuka večeras na Sarajevo Music Stageu

Klix.ba
Crvena jabuka
Crvena jabuka
Nakon sinoćnjeg otvaranja Sarajevo Music Stagea 2013. nastupom Sergeja Ćetkovića u Domu mladih, druge večeri ovog muzičkog spektakla nastupaju bendovi Letu štuke i Crvena jabuka.

Letu štuke će svirati pjesme sa svoja tri albuma, a publika će imati priliku čuti neke od njihovih najvećih hitova - "Minimalizam", "Mjesto za dvoje", "Šutiš"...

Pored starih, dobro poznatih hitova Crvene jabuke, kao što su “Dirlija” i “Nekako s proljeća”, bit će izvedene i pjesme sa posljednjeg albuma “Nek bude ljubav” koji je pušten u prodaju polovinom juna ove godine.

Sarajevo Music Stage 2013. nastavit će se koncertima Zostera i S.A.R.S.-a (nedjelja, 18. august), Leta 3 i Ramba Amadeusa (ponedjeljak, 19. august), Prljavog kazališta i Polaroid Tripa (utorak, 20. august), Boban Marković Orchestra (srijeda, 21. august), Partibrejkersa i Darkwood Duba (četvrtak, 22. august), Majki i Skroza (petak, 23. august) te TBF-a i Dječaka (subota, 24. august).

Svi koncerti započinjat će tačno u ponoć, a ulaz u Dom mladih će biti otvoren od 22 sata.

Ulaznice za Sarajevo Music Stage, po jedinstvenoj cijeni od 20 KM po večeri, mogu se kupiti isključivo na ovlaštenim biletarnicama ispred KSC Skenderija. Pozivamo sve zainteresirane da ulaznice nabavljaju isključivo na biletarnici ispred KSC Skenderija, kako bi bili sigurni da kupuju validne ulaznice, sa kojima će imati pravo ulaska na Sarajevo Music Stage.