Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kompleksaš nepismeni, pa mu smeta ono Herceg Bosno u pjesmi, a pojam Herceg Bosna je nešto vjekovno
Zadnju dobru je napravio Drazen
U ponudi je samo CD...a još čekam "dugo očekivanu ploču"...
Zar neko još sluša tu grupu?
Zera to vise.nije ni C od Crvene Jabuke , od onih prijasnih pjesama sada samo smaras i blejis te pjesmice koje su bezveze ... Odustani majke ti !
Evo jos jednog sarajlije koji boli Sarajevo ali iz Zagreba.
Meni nije jasno na osnovu cega je Zera prisvojio bend - od orginalne postave nema niko u bendu jer su Zijo i Aljosa poginuli u saobracajnoj nesreci 1986 godine, Zlaja je pocetkom rata otisao u Kanadu a Cunju je Zera prosle godine izbacio iz benda. Zera nije clan orginalne postave jer se prislepao kasnije
Jel iko preslušao album, kakvi su utisci? klix treba da uvede review muzike u jedan poseban odlomak svog portala
još jedan sarajevski bend iz Zagreba 😁😂😁 👳👳👳
Ako ćemo pravo "Lijepa li si" je odlična pjesma. Mada nisam Hrvat rado je poslušam.
@aleminho Svasta!Sta fali Skori i pjesmi?