Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed care, a kad dodjes u Sarajevo, iznenadit ces se koliko te raja voli :)
samo ti dodji,mi dolazimo sigurno!
nije umeku ni do koljena.. minimal techno rulez
.... Ukusi su razliciti, no, ovo sto se danas naziva minimal trance ili kako vec je cista komercijala i nema veze sa svirkom, kao sto @zeleni zub napisa! PS: Trance kad roka, mora strop sa plafona da ispada!
@AXWELL Bravo sto si naveo i Baggi Begovica :D KRALJINU :D
Cuj sretniji je zbog teksta u sa-xu od onog priznanja!!! Haj da ti povjerujem. :-)) I ja sam sretniji kada bi mi neko platio porciju cevapa od 3 KM nego li da mi u gotovini plati 10.000 KM, aha. ;-)) Ovaj sarajevski sibicar jeste izgubio kontakt sa domovinom, ali sa manirima nije!!!
eto došao vakat da sve što je loše ili prosječno postane super. moderan je fašizam,nacionalizam ,minimal trans,turbo folk. trebao bi neko reći ovim dj-evima da su tripovi izašli iz mode al hajd i to će proći.
svaka cast Arnej
didzej nesto svira ,jel ovdje neko lud
Samo još venaši slušaju ovu \'muziku\'...
Evo jos jedna pravo dobra od Arneja: The Strings That Bind Us, ova je u intro edit-u http://www.youtube.com/watch?v=gDfTTmSCNVU
Ljudi ja njega slusam odavno odlican Dj narocito ona pjesma dust in the wind mi se svidja ali nisam znao da je Bosanac prvi put cujem sada svaka mu cast covjek ima odlicne melodije
http://www.youtube.com/watch?v=GLgJBNia250 jos jedan od Arnejovih fantasticnih uradaka! uzivajte! :)
Axwell svaka cast Baggiu, ali Arnej trnutno razvaljuje i tako ce i nastaviti!!! A state of trance uzivajte live http://www.astateoftrance.com/
dosadni ste sa tim bosanci i hercegovci. naciju cine bosanci i hercegovci al majka mu stara ne mozes istovremeno biti i japanac i kinez.
Nek\' Prodavnica Zvuka organizira nastup kad bude dolazio u Sarajevo hahahaha
\"strangers we\'ve become\" a ne \"stranger\'s.\" hebga prsti se razletili ko sudzukice. :)