Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wooow ... vrhunska pjesma, vrhunski otpjevano, bravo bravo
S obzirom kakva nam je današnja scena i kakva se muzika plasira ovo je pravo osvježenje. Da bogdo ima vise ovakvih pjevaca. Bravo Muzaferija!
Ima kvalitetne muzike ali nema nikakvu medijsku paznju....Armin je dobar izvodjac ali su mu pijesme onako...
Znači svi su se nešto kofrčili kad je Amira Medunjanim pjevala na ekavici i zbog "nestaćeš" u nazivu pjesme, a kad Muzaferija izbaci pjesmu na bosanskom i u nazivu stoji "biću", a ne "bit ću" (kako bi trebalo), onda je to ok svima. Jao licemjeri
Super😍
Aferim, pravi umjetnik
e što ne mogu njega i onog husejnbegovica....
koga možeš
Rabija Suvalic na aparatima.
On je jedan od onih muzičara koji zaslužuje veću pažnju nego što je ima. Ali nažalost od ovog današnjeg smeća što većina sluša, kvalitet ostaje po strani.
e Bogami dobra pjesma
rasta, buba, jala, auto-tune, kakvi .urci palci i ljubavne price
Pucaju ti minuse a svi slusaju to hahahahahahahhahahahha a ne kontaju da se zezas :)
'ko razum'e, s'vatit ce
Drzi se ti suhog mesa i pecenice
nema ti hajra od toga moj dobri armine. uhvati se FOLKA tu su pare.
Ali nije armin qrva da se proda...