Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odsvirano vrhunski, aranžman OK ali pjesma ima atmosferu ko na Mjesecu!!!
Razumije li ovaj čovjek da je pijenje alkohola kršenje regulativnih principa? Šta ja trunim na svakoj lekciji? cccc.......
E cuj reci za Ramba da nema pojma i da imitira dubiozu hahaha, pa ne mogu da vjerujem kakvih sve likova na ovom protalu ima.
e vala kome se ovo svidja fkt nema ukusa ,kakav je ovo pjevac? Proba imitirati Dubiozu il neš? Lik nema pojma o pjevanju izvodi nešto ,pokušava da bude \"Cool\" ಠ_ರೃ
hahah..lik provocira sizifa :D
Sta si se uhvatio banja luke i dodika zar svaku temu morate pokvariti, nacionalisti vjerski fanatici i isfrustrirani likovi. Hamza pogledaj ako hoces spot i komentarisi jel ti se svidja, ako neces mojne mi ba vise te price i ispiranja mozga.
kako vas nije sramota ovu devijantnu s.toku \"crnogorsku\" reklamirati!Ovaj portal je postao najobicniji prosrbogenocidno fasisticko glasilo
samo se vi unistavajte, ja ne zagovaram nikavo zlo, a vi u banjaluku pa tamo se opijajte sa dodikom zajedno.
Sarajevski nije isto sto i muslimanski. Konju. Rambo standardno prejak.
@hamza mrs ti u saudijsku arabiju pa tamo zavodi serijat. Ja sam bosnjak, musliman ali nekontam ljude poput tebe nikako. Ovo je zemlja vise naroda i ko si ti da sad po Sarajevu pravis islamizaciju i zabranjujes fol alkohol??? Ako ti smeta nemoj vise dolazit na obvaj portal i zdrao ;)
a s.r.a.n.J.a i gustog granja
kako vas nije sramota, uz ohladjeno pivo. pa mi ne bi trebali piti alkohol. sramota od portala. vi se nazivate sarajevskim portalom, mrs u banjaluku pa njih nagovarajte na alkohol.