Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pustite zenu na miru, super igleda i u kasnim tridesetim, nije ona nikome kriva sto je zgodna i sto ima posla sa mediokritetima, u ostalom zar to isto nije radila i Madonna prije 20 godina, pa sta? Al ovde izgleda ima previse papaka koji ne znaju sta je show biz;-)
jojjjj...gadureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Da su muzicki kriteriji u pola jaki kao sto su bliu Ex Yu - ne bi nikad ni zapjevala. Na niskim smo granama svakako, i padamo sve nize i nize, a vi samo govorite da je super, branite svojim poluargumentima nju i slicne njoj pa cemo daleko dogurati.
Kad god je vidim samo se sjetim njene poznate : \"Daj ga ....\"
pjesma je preglupa, mislim da ju je neko drugi izveo da ne bi ni dozivjela svjetlo dana. spot je za 5 - uspio je u nastojanju : napalio sam se, i poslusao pjesmu i drugi put. Pjesma nece zavrsiti na mom iPodu, ali spot svakako hoce! Iskreno, Severini je bio najbolji potez u karijer sto je snimila onaj pornic; niti jedna joj pjesma nije nista posebno, ali kao svaki bolji poduzetnik, nasla je nesto na cemu se moze zaraditi - tijelo!
SEVE BOGINJA ŠEVE
Dobra Seve ko grom, ali ljudi moji, zabranite joj da pjeva.
joj jes dobra
hahaha...cuj gade ko te dade.... farsa i ona i pjesma
Braco mila ja bezobrazluka...
e pa mami uzdahe i onih istog spola...hajde sto moj muz gleda, nego sam ja gora od njega. sto jest jest, ali stvarno dobro izgleda. u ovom spotu joj nema mane, kad zena zeni ne moze manu naci...onda vam je sve jasno :))))
DAMA PRAVA!
Nisam gladan al daj mi jos dvije porcije cevapa rekose kriticari i obrisase sline. samo znam da joj sigurno nebi niko oprostio da se nadze nasamo ,,u na,,jahti
super je seve, bas bi volio da se kresnem s njom !
kad se ugasi ton - spot extra!