Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bora Drljača na aparatima!
Vrh peodukcija, ovo je kostalo ko budzet RS-a
Pogrešna informacija koju objavljujete! Kpop grupa BTS je oborila rekord Ariane Grande sa 78 miliona pregleda u prva 24 sata! Tako da Taylor Swift nema veze sa obaranjem ikakvog rekorda. Lijep pozdrav dezinformacijama :)
zenski izvođač je u pitanju, a smor su sve troje
@asiasiasi ti si pogresno informisan drug, prvo Kpop grupa BTS nije drzala rekord nikad niti su oborili rekord ariane grande niti ce ga ikad oboriti. druga stvar Taylor Swift je po prvi put u svojoj karijeri oborila rekod od 108,302,623(15:22) za 5 dana ! .. i da za u buduce znas despacito je najslusanija pjesma svih vremena, pa Ariana. lp
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel se ovo zapucalo ili ovo meni puca k ur4c
E moja Jelena Karleuso kozom jos kaze hoce da bude scjetskq zvjezda, pi cemu, po kome, sta nudis?!