Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino je papak.
Dino je sranje i najveci plagijator nakon Bregovica. Fura se na Stinga i puni glave ionako praznoglavim klincima o vjeri, ratu, ljubavi na svoj primitivan nacin. Njegove albume treba oporezivati kao pornografiju.
zna covjek ukrasti pjesmu, sta ces. a svi ga zale ko i bosnu pa ga netuzuju, od princa , jacksona, westenhagena do Yuosun A'Dura i ostalih, a on kupi kajmak. "ko ce slusat' tudju muku, raja trazi veselo" zalosno je sto nema niko bolji
no comment
Dino je privukao toliko raje jer je u Bosni ostalo najvise papaka (nazalost) .Ko je ikad u zivotu njega gledao osamdesetih.Samo skontaj.
Dino je uvijek papak.Prije rata ili poslije.
sredinom je bila sjajna kad ce nova
najpopularniji pjevac na balkanu, vam se svidjalo ili ne al to je relnost.
najpopularniji pjevac na balkanu, vam se svidjalo ili ne al to je relnost.
dino je legenda!!!!!!!! ne serite
Sta je gnjide!?!? Niko ne valja samo ste vi savrseni u tom svijetu. Ako je Kosevo bilo besplatno nije Ljubljana. Crknite dushmani!!!!
Dino trea u penziju otici..
Dino je kralj! Ne gotivim baš nešto previše njegovu muziku, al' morate priznat' da je legenda! Osim toga svi kradu pa opet ne mogu dovući tol'ku raju na koncert, makar i besplatnim autobusima.
hajde hans, ne seri
ko papagaji ste, pa eto hajde vi napunite kosevo kad je tako jednostavno hehhe Dino puni dvorane od pocetka osamdesetih pa do danasnjih dana, to ipak nesto znaci.