Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno trebamo više festivala.
Bio sam sinoc na partiju, sinoc je bio i SARS i bilo je odlicno moram priznat' mada mi se na pocetku nesto i nije svidjelo ostalo se do 5 u jutro a SARS dosao tek u pola 1,
ko oto more slusat dovedte nam prave zvjezde karleusu i cecu kraljicu
Bravo za Zenicu, samo nek se odrzavaju veci eventi i sto rece lik iznad mene znacemo da ne zivimo u ghettu i da papanluk nije zahvatio sve sfere zivota. Rejv for lajf :D Pozz iz rajvosa :)
Dok god se osjeti miris urbane i gradske kulture znat cemo da ne zivimo u getu.agrar nacionalizam i papanluk nas je poceo nagrizati kao karcinom...bravo zenica.
za Zenicu i jest spektakl
*** ti Zenica mamu ;-)
Hahaha