Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Brega, Jezdimire...ne postoji dugme 50 godina...dugme postoji kad vam zafali para...a ovaca vazda bilo i biće...
cijeli svijet u 2024. napredovao ide naprijed samo Sarajevo mentalno zarobljeno u 1979
Bijelo Dugme u domu mladih, a prija,brena i sl u Zetri. FUJ
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Điđi Jankelić i Zorana Redžić svaka cast... ostali nula
Tifa svoj prvi dio sasvim korektno uradio sa obzirom na godine, i na njegove nastupe u nedavnom periodu
Jedini koji sve ljude i drzave na balkanu jos mogu ujediniti u dobrom, a ponos sarajeva niti je bila prije njih niti ce ikad vise biti jedna takva grupa na ovim prostorima pusti te ove papke i primitivce, niko ih u stvarnom zivotu ne benda niti ce ikad, a niti znaju za bolje ♥️
Bio sinoc i bilo je ok Tifa Katastrofe Glas nula,Alen, Redzic,super Gigi najbolji a brega je cijelo vrijeme brojao publiku.
Kome ovo ne valja mogao je ostati kući i gledati Eurosong u kućnoj atmosferi
Uništeni od droge i alkohola 🤣
Tifa i Alen uzeli po cvaju, bas ih gabri, stvar Bregina i Karadziceva lose po nijihove planove zavrsila…i opet kloš piša po Sarajevu…o cemu pricamo?
Nemojte osudjivat, ko voli nek izvoli !
hebo dugme …
Sve ce to mila...
Ko sluša onda Rolling Stonse ako je cijeli svijet mapredovao. Doduše ovi što kritikuji sigurno nisu čuli za njih.
Ko sluša onda Rollig Stonese u 2024 ako je cijeli svijet napredovao. Doduše ovi što napadaju sigurno nisu culi za njih.
Umjesto da Sarajevo ili bilo koji veliki grad u BIH ima koncert Rolling Stonsa, Metallike, Guns N Roses, i ostalih popularnih muzičara i bendova, imaju samo domaće muzičare iz prostora bivše Jugoslavije, kao što je Bijelo Dugme. A u mojem gradu umjesto da imamo koncert Bijelog Dugmeta, Plavog Orkerstra, Zdravka Čolića, Severine, imali koncert turbo-folk pjevačice Dragane Mirkovića.
Sram vas bilo uzeli ste 50 maraka za kartu a nije se moglo prici s stepenica, prodato najmanje 300 karata vise... smetljari! Bar pljacka broj 2 Pivo i Jeger 18KM sram vas bilo sve redom.
pa glupane treba prat za lovu.... pogotovo glupane koji placaju ove metuzaleme i djuturme da im recituju na mikrofon :D
Problem su bili VIP stolovi, kojim su smanjili kapacitet Doma mladih.
Znači ovako, bio i pokajao se. Brega ne može pogoditi ton ni na jednoj pjesmi. Odron!
Eki spektakl...hahahaha...
Tifa karna...nesto ko aeban ocmi. Alen top,ostali dobri. Brega ko Brega...nikad nije ni bio gitarista poseban. Uostalom,na svakoj turneji Dugmeta,u Sarajevu je bio najlosiji koncert jer su ga svirali kao prvi koncert. Valjda dok se ustele...Sve u svemu,nije lose bilo...
Brega je bio dobar gitarista 70-tih godina, odnosno bio je dobar dok je ozbiljno svirao. Kad je prestao ozbiljno da svira, tad je jednostavno izgubio formu i znanje.
Da se covjek ispovraca, sigurno su OK