Pridružite se zabavi 11. januara
1

Specijalno 100. izdanje emisije TramRide uživo iz Kriteriona

Klix.ba
TramRide, emisija o EDM-u (Electronic Dance Music), koja se emituje svake druge sedmice na talasima BH Radio 1 u sklopu Omladinskog programa, 11. januara obilježava svoje 100. izdanje.
Emisija je postala regionalno poznata zahvaljujući modernom formatu koji donosi najnovije trackove i intervjue sa poznatim regionalnim, svjetskim i domaćim producentima te je među prvima uvela pristup promocije bh. produkcije kroz desetominutne blokove intervjua. Bez prestanka je u eteru od 2008. godine.

Regionalnu podršku emisiji iskazali su hrvatski portal Klubskascena.hr i srbijanski UrbanBug.net.

Koncept eventa je sačinjen prema svjetskim trendovima vođenja emisije-partyja uživo, sa brojnim gostima sa domaće scene, koji će kao posjetioci kroz spontane intervjue dodatno uveličati ovaj događaj.

Početak događaja je u 18 sati. Laganom opuštajućom muzikom i spontanim okupljanjem učesnika sarajevske i bh. scene, koja će kulminirati glavnim dijelom događaja - zabavom u velikoj sali kina Kriterion. Ulaz je besplatan, a line-up čine: domaćin Ajnspric (Symbiosis, Symbiosis Digitalis), Weedran (Trip2nite) i Focho.

Termin početka direktnog prijenosa emisije bit će naknadno objavljen.