Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznat mi frajer odnekud.
Prije dvije godine pricali o Rolling Stones, sad nam Mariju Serifovic dovode. Sarajevo grade..
@Dopeman Sarajevo ima jednu finu elektroničnu scenu, koja se ne mora stidjeti. Daleko je do od svjetske klase, ali ima svaki mjesec nesto uvijek. Za ostalo se slazem.
Boze ko nju slusa????
Odvojite 3-5 minuta i pridružite se građanima koji su učestvovali u istraživanju "Mladi protiv nasilnog ekstremizma"! Hvala vam unaprijed https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejFu-fQZ38NGjNev45zik2O1KHht-V48lyv6MXK8rNqdxWvA/viewform
CETNIKUSA !!
Pa kad kazu da Johny Stulic nece uopste da daje intervjue za Balkan i 'stoku-pucinu-grdnu' koju je donijela pobjeda nacionalista i polusvijeta. Nadam se da cu dozivjeti da svi izadjemo iz 19 vijeka u kome se trenutno nalazimo. Do tada, prezirem sve vas koji cete otici na ovaj koncert i sve buduce koncerte ovih srbijanskih cajki!
Koji ces nam idi u tzv istocno Sarajevo jer si pozdravljala r.s u zvijezda. granda. , a ne BiH.
Hebat će Božu Vreću u fičku
spektakl u najavi! u nedelju roger water u zagrebu bio, a nama dolazi ovo! e moja bosno i hercegovino!
stvarno slusali iko ovog pedera?
Past ce kisa.
Murija Serifovic
Ko je ovaj ?
Mario
Moralisti ,kako su nam puni klubovi kad dodju rada,seka,dara,katarina,stoja ?! Kako vam tad ne smeta sto su iz srbije!!Duse sitne prodane! Tad vam sve valja jel?! Pravi vokal balkana dolazi i vi nesto kenjate,mozete joj se samo spustiti svi!Zena pjeva ua sve pare i uzitak je slusati za razliku od vasih kurvestina sto idete na njih baliti!Dobro dosla Marija ovaj grad te voli !
@badr1984hari @svercer majmuni glupi pjevala je za pare kao sto bi i vama oduzela kes!!ne sto pripada njemu ,glupani glupi!! Gledajte kurvetine mozda vam se one sagnu,za Maru vi sluha i nemate ,treba da dodje i doci ce na Kosevo! Kako Dino pjeva u Bg ??? Jel ?? Majmuni!!!Mrsh u vukojebine odalle ste dosli da prosipate moral lazni!! Pu
Kakav seselj?o cemu pricate? Inforimisite se prvo,niti podrzava niti je politicki vezana za bilo koju stranku..dosla otpjevala uzela pare i zavrsila,mlada bila i imala greske..svi smo ljudi!Pola familije su joj muslimani,podrzava nas i vise nego pojedini izmedju sebe!svi nastupi pjevaca iz srbije u ovom gradu su krcati,i to turbo folka..pustite ljude koji je vole da uzivaju u pravoj muzici za usi,da ispunimo srce i dusu!Jedna je Marija,treba da vam je cast sto dolazi!
Dobrodosla zvijezdo u nas grad!Kosevo i jeste za tebe,i za sve nas koji cijenimo pravu muziku!Dosta je seka ceca koje pune male klubove,a tad ne vazi sto su iz srbije zar ne ? Duse prodane i propale ! Ostavite Mariju na miru,nek dodje i podijeli spektakl za sve nas !