Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interview sa Ade Fentonom ...pročitajte....
imaju ljudi pravo, na koju god stranu odes samo psovke i jedni drugim j... majku i licno se prozivaju. X OVCI DOSTA VISE!!!!! GADITE MI SE!!!!
Sve o novom Ministry of sound Annual 2004 CD-u procitajte na dj-clubih na sarajevo-x.com
Rado cu iskoristiti i ovaj forumcic da nabrzinu izreklamiram club na kojemu svakodnevno mozete procitati najnovije vijesti iz svijeta elektronske muzike, pogledati slike sa partija, naci zanimljive linkove, interviewe itd... Svakako posjetite clubih na www.sarajevo-x.com
HM, ja sam iz Tuzle tako da nisam pristran vasim dj-evima.. i kad vas vidim ovako kako dajete poucne komentare, sazalim se na vas jadnike... Nesvidja vam se ferra a neki drkadzija ( ispricavam se damama na izrazu) dodje iz neeke zapadne zemlje i uzme kesh i odnese iz drzave.. vama super njemu super.. dokle ce vama biti super..????? Da ste pametni koliko niste pa da podrzite domacu scenu i da taj kes koji ode za nekog stranca ostane u rukama domacih ljudi.. bio bi vam i ferra super jer bi mogao svake sedmice kupiti 20-30 novi ploca, bili bi vam dobri i ostali momci iz BiH, neznam da se koja cura bavi ozbiljnije ovim poslom... A onaj tko nije zadovoljan moga bi uzeti ploce pa pokazati sta zna.. bez straha od financijske propasti... jer na zapadu i u normalnim zemljama i gdje je normalna scena početnik DJ ima zagarantovanih 200 eura po nastupu.. Razmislite i Zivjela BiH I njeni DJ Heroji..
Haxone, fali ti x, samo si se kratko zadrzao
Malo je reci da je bilo etremno extra