Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze \"Sony je ovako izbjegao to da njegovi uposlenici provode sate i sate tragajući po snimcima na kojima je Michael Jackson i da \"sklapaju\" spotove. \" Pa lakse je bilo naci Michealove spotove nego pregledati milione spotova od fanova a kamoli ih jos i smontirati ovako predobro. sa-x ovci, vi ste stvarno glupi
prednji - zadnji ... prvi - poslednji... :D :D :D :D ... knjigu u šake...
pa sarajevo x ti je poznat po tom da nas obavjestava samo o stvarima koje su se desile, pa cak i prije nekoliko godina, a nikako o stvarima koje se tek trebaju desiti ukljucujuci razne sportske dogadzaje, kulturne manifestacije, partije, komemoracije i mnoge druge raznolikosti, a sto je jos gore mnoge od tih neobjavljenih svari se desavaju upravo u glavnom gradu i u nasoj drzavi.
Za one koji prate, u 54. sekundi videa vidi se Stefan Raab na lijevoj strani :D :D
E da sam ranije znao citav mjesec bih sa ekipom snim\'o razne akrobacije, al j.bg, do nas nikakva informacija ne dolazi
ovo kao nickelback i pjesma rockstar, al u svakom slucaju dobra dosjetka i dobar spot