Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontam savladale me emocije. Umalo ne zaplakah a onda vidim placu u publici. Prelijepo.
Da se naježiš ❤️
Duša draga, iz nje zrači neka posebna ljepota
Gledao sam prije dva dana na YouTube, gledao slusao i plakao, prva pjesma koju je pjevala je licno njena pjesma sto je na samom kraju dovelo do euforije zirija i publike, ovo dijete je Boziji dar, zelim joj uvijek srecu onakvu kakvu je osjetila na bini kad je cula da su pritisnuli Gold Buzzer
Da joj bar neko objasni da je muzika haram.
da bar tebi neko objasni da si debil
Ja mislim da je puno teže tebi objasnit koliko si glup
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakve osobe nadahnjuju. Djevojka odlično svira i pjeva, a pored toga zrači nevjerovatnom energijom i snagom. Iako slijepa uspijeva što mi većina koja ima sve ne uspijevamo:"probuditi emociju i pokrenuti svijet". Divim joj se. Kapa do poda!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kakav dar za ovaj svijet.
Plaho brate !!!♥️
Respect