Za ljubitelje na ovim prostorima
0
Sjajna Zaz dolazi u Novi Sad
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobraj je Zaz a gdje je novi sad?
Pa sta bi ti? Da cura umre od gladi?
ova imitira trubu ko Dzej Ramadanovski
Odlično, Zaz! J\'adore ta voix profonde, pleine de joie et \"Je veux\" ton CD :-)
pojma vi nemate primitivci šta je ovo
kakav je ovo šit braćo???
@IV Dotična je sjajna zato što je većina koja konzumira ovakvo nešto, ispod prosjeka. Logičan zaljučak se sam po sebi nameće.
Po čemu je dotična sjajna? Zbog jedne ispodprosječne (da ne kažem glupe) pjesmice?
ni blizu guznog crijeva bliskoistočnog najnovijepazarskog..
ovo je super..svuda se vrti..glas do jaja..
Sine, ti očigledno ne znaš šta ćeš od sebe u blagodati usljed enormne akumulacije kapitala i minulog francuskog kolonijalizma, pa se sad kao zgražavaš na buržoasko društvo misleći da si neka umjetnica. Šta sve neće ovaj kapitalizam ispovraćat, pa i ove \'\'buntovne umjetnike\'\'.
Pa kad nece nase pare nek nam onda na koncertu pjeva dzabaka... haja.
Zasto nju ne dovedu u sarajevo?? Mogu dovoditi svjetske Dj-eve A ovo sto valja....evo sta se desava...vec su je neki popljuvali u komentarima
bienvenue dans ma realite
E pukli bi da je nisu doveli... pogledajte samo komentare na svakom youtube videu od Zaz. Nju u Srbiji vole više od Francuza samih... Inače i kod nas postoje armije obožavatelja, ali valjda će se i naši sjetiti da je dovedu na Jazz fest...
Tačno tako. Staneš poslušaš 10min ubaciš evro ideš dalje.
PRECIJENJENA DEFINITIVNO ! Hiljade ovakvih po ulicama nastupaju sirom svijeta