Prvi album izdala 1991. godine
10
Shakira je i sa 13 godina odlično pjevala i plesala
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dagle obrva ko u Momcila Krajisnika...
Koliko godina je tada imao njen sadašnji frajer Pique, 3??? :-) Ona je pjevala, a mali Pique počeo trčati po vrtiću i još je hapicu jeo haha...
Da se od tada počela probijati ako se nije probila i ranije...
e bas ste vi cupali obrve sa 13 godina.. vokri vam sto sad treba izgleda bolje nego cete vi ikad ikad ikad, a ima 30+ kuka.. da mi je vas vidjet kakvi ste bili s 13.. pa bolje je ona tad\' izgledala nego pola vas sto sad izgleda..
Vidi obrve Stipe Mesić je sklep\'o
Jrn dokle cete uzimati clanke sa drugih portala??????? Fakat. I to jos od komsija, pa da bar uzmete sa nekog portala iz El Dorada, pa hajde. Jrn.
Shakira i danas odlicno pjeva!! http://www.youtube.com/watch?v=7YMpFkcr5ZU
Droljica
kroz sljivike i livaadeee.
Ojhaaaa
ako joj je ovako gore, kako joj je onda dole ? :O
te godine se pique rodio :P
A jbte obrve joj se spojile k\'o u kakvog muskarca hahaha iđi brij to bona :D
Ovi vidjeli jutros post na 9gag-u o Shakiri, pa se sad sjetili da o njoj nesto napisu...
vidi joj frizure, hahahaha