Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pique na aparatima
Bachata strašan ples :D ko voli plesat, a ne zna, nek se obavezno upiše u neki klub :) usput će učiti i salsu, kizombu itd :)
@plavo-bijeli ti to ozbiljno? 😂
@ThisIsSparta što ne bi bio ozbiljan?? I ne shvatam ove dislajkove nikako :O?!
Totalan bol u predjelu reproduktivnog organa 😏
Ne znas Da li bi je radje gledao ili slusao
hurva ohrndana
sta ti znas stavljaju joj ga ko i tebi
...tako sam se ija zabezekno kad sam sreo bruk šilds, na hvaru, 80ineke. ja taman pošo naplažu kad ona, nosi nani maslenice. haman zadivanismo (đesbona, štaima? ekiba, oklen tebe commie?) kad naleti stefan lupino sa krdom fotomodelica...i ništa od strasnog moravca "on da bič"...potlje sam tražio tog lupeža lupina. da mu nešto "rečem".
Hebat' će ti Pike mamu.
@AlfaQmega13prije bi reko' ona njemu...