Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priča se da je Severina prije nego je postala poznata bila pjevačica! :D
daj jos kakav p.ornic \'ebo pjesmu
JA BIH JOJ NAPISAO BOLJI HIT...MMM
DJ Krmak u pravo sa unutrasnje strane preticce Severinu ....
A pjesma ce da glasi ovako ::: U bred Pittaaaa velika K....i.......taaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ševe ševe pusti pjevanje lipa moja ti si rođena glumica...valjda je vrime za novi filmčić
SEVE JE PREKRASNA, ALI MI IMAMO SVOJIH PROBLEMA. STRUJA ĆE POSKUPJETI ZA 47,4%, A NIKO NIŠTA NE ČINI DA TO SPRIJEČI.
Severinin novi ljetni hit će se zvati \"Trehni me babo od šljivik\"
ZJAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I TO HRVATSKA
Ko slusa takvo smece. Ma sigurno oni retardirani idioti i sljam drustva koji pomaze Nives Celzijus da zaradi pare sa onom pjesmom zabi ga moj mali messi ili kako vec ide. Kad bi mi ovakva osoba pruzila ruku na ulici pljunuo bi je. Fuj, ku.rv.e imaju vise stila. Takvi id.io.ti opstaju samo zbog jos vecih id.io.ta koji ih slusaju. Muskarac sam, ali ovo nije seksi vec samo dro.lj.asto.
Kreativnost na zavidnom nivou!
ovdje u bosni je niko ne slusa,da snimi i angelinu i breda hahaha....nedanvo je bila u tuzli,bilo 2000 ljudi a dvorana prima 6000 hiljada,poluprazno bilo,strahota. zena samo snima nesto kako bi bila poznata po skandalima i sl. za nju je svaka reklama,reklama.daj nesto lijepo ko sto je prije bilo.mani nas gas,gas i brad pitta... pravi umjetnici su gibonni,oliver,nina badric,aleksandra radovic,dino merlin i sl. a ne ovo!
pozdrav za CRO-a od njegovog voljenog stolnog predsjednika Komšića :D:D
ooo, Angelina, sta li ti imas reci na ovo:)))
Severini je zabio KIT, j.e.b.o je Brad Pit