Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa nije "Dobila" :)
A kad će pjesma "Popušila", spot već ima.
@sociJolog Sinkronizacija problem. Previše slova g.
Dobro drži one banane. Vidi se daje iskusna
ja konto eva mendes na prvu...
.... puca nju klimaks , opasno ! .... šta radi o promilima pjeva !!!! 10 pjesama .... alkohol , promili , popila , prepila .....ma daj više , smor pravi !!!!!
Đe joj je Jala brat?
Mora li svaku glupost "otpjevati"?
Fali uš.
sad će valjda i pornić
Hajd što je popila, al šta je sve popušila...
Progutala!
Mlada ti nisi popila, ti si presaugala ko stojadin!!
Koliko vam plaća?
Ovi narodnjaci svi isti sad. Spot od 5 maraka, al zato Glo platio ozbiljnu cifru za ovakvu reklamu (ove "cigare" koje pusi u spotu)... Meni je ova Seve bas nekako simpaticna, bas mi je zao sto radi ovako seljacku muziku.
@VanityFair I je li se meni cini, ili je ona od nove godine jedno 18 pjesama i spotova izdala?
palio sam se na nju kao mali... sad ono i da je vidim ne bih je ni pozdravio, samo bih proso kraj nje popila popila dovoljno promila pu majku ti jbm
Samo o alkoholu treba pjeva, aman aman
nidje veze al haj i onako nam je drustvo dno dna