"Muškarcu samo treba kurva"
0
Severina krvava i s masnicama na novom spotu
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno :( super ideja...
kakva divna poruka...mozda bregi samo treba ku..va jer je i on to po horskopu...sverina...sta bi od onako fine curice....fuj!
@ neka Upravo! Sve filozofi kad su tudji problemi u pitanju,i svi sve znaju sta je ko zasluzio. Bolje obrisite svoje bale pa onda \"brinite\" o drugima. A sto se Dante tice, ima go**** i medju \"gradjanima\"!! Ne udaju se sve zene za kockaste glave, pa opet bude problema.
tim ljudima koji SEBI UZIMAJU ZA PRAVO da govore zensko je zasluzilo da ga se udari, neka zamisle neku zenu, blisku sebi, majku, sestru, kcerku, i neka zamisle tipa koji kaze \"zasluzila je\" kada vam ista bliska osoba dodje kuci krvava... sto drugom zelis na kraju te snadje.. od cega bjezis na kraju te snadje... samo Bog zna ko je sta zasluzio, svi ostali su daleko daleko daleko ispod toga, i nemaju ni najmanje pravo da nekome sude za nesto.. a ti dante, ma svaka ti cast, ti si jedan jako pametan isfrustirani sovinista, ocigledno sa nekim nedostatkom... mozda ti je mali?
Da je Severina zgodna - jeste! Da ima dobar glas - nije upitno, ali je su joj pjesme katastrofa, posebno ovaj zadnji album sto joj je Brega komponovao. O njenom IQ-u ne bih, obicna opajdara...
\"Muskarcu samo treba Seve\" Seve,hoces li kad budes drzala koncert u Sarajevu opet pustiti publiku da pjeva pjesmu tacno na dijelu: NI U CRKVU BOGA MOLIT:) ? A?Onako,nehotice, u blazenom AveMaria transu:)? Droljo ustaska!
Jao hvala vam narode... he he he.... Meni se stvarno riga vise na nju, gdje god okrenem kanal, portal...Severina...pa vise je ima nego bilo kog nogometasa, predsjednika itd...ja ne znam sta treba da se uradi pa da je nema vise....halo ba narode... ma treba nama DODIK I ala Dodik...treba nama u BiH Dodik..
Dodi ovdje pa tuci zene,pa ces u zatvoru moci ispuniti sve svoje skrivene i prljave zelje.....
@ Dante Hajmo zivjet u zabludi da smo normalni: - „ćoškasta glava i pištolj za pasom su najveći afrodizijak za žene s ovih prostora...“ - „Hajmo se praviti da većina tih premlaćenih žena nije to sasvim lijepo i zaslužila.“ @MilanBL - „Zene samo treba tuci previse su se nedegle imaju previse slobode na ovim nasim prostorima. Tek kada dobije cuskicu tek joj tada pozak proradi. Tako je. “ Ovi i njima slicni, isfrustrirani neandertalci sutra ce djecu vaspitavat, ako ih vec ne vaspitavaju! \'Ajmo zene, kolektivno iseljavanje sa Balkana pa nek se gospoda latentni homoseksualci neometano vataju medjusobno i \'cuskaju\' po guzama!
\"Muskarcu samo treba ku.rva\" rece najveca kur.va na Balkanu!
@Dante Svaka ti cast za post !!!
@Jale Ne bi se ti bunio da si i ti u tom pornicu. Ovako, mozes samo da ga kadr loma.
malo je reci da sam iznenadjena, i iako ne volim ovu vrstu muzike, svaka cast za spot... kamo srece da su mediji spremniji da osvijetle ovaj problem, a da politicari rade na njegovom rjesavanju... bolesno smo mi drustvo ako nam je nasilje nad zenom normalno ako ga je \"zasluzila\"..
svu podrsku ovoga dunjaluka od mene zene imas za sav svoj trud i talenat koji ti je dragi bog podario......
@Hajmo se praviti da većina tih premlaćenih žena nije to sasvim lijepo i zaslužila.\" Ti si zasluzio da i tebe neko prebije