Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama ovdje sto pisete komentare niko i nista ne valja.Samo pljujete po nekome.Sergej je divan pjevac dobar covjek.Da kazem normalna osoba.Nije nacionalno opterecen.Njegove pjesme imaju dusu.Milina ih je slusati.Pitam se samo mrzite li vi ovdje i majku sto vas je takve rodila?U svemu vidite nesto lose.I politiku mijesate u komentare.Zato nam i jeste sve naopako.
Nisam fan ove vrste muzike, ali jesam fan divne ljudskosti i dobrote koje ovaj dični Crnogorac i izvrsni pjevač isijava... pratim njegove izjave u medijima regije, pratim njegova gostovanja, pratio sam neka muzička takmičenja gdje je bio član žirija i ostao zadivljen..... Sa svojim talentom, etičnošću i pitomošću on je rijetki uzorak kompletnog umjetnika..
joooj stalo mu je..
Ovakav naslov a na kraju ulaznice mozete kupiti,,,,,,Sta to vracas publici?? Memoriju kako im cvaju uzet???
sta vracas pare od karti ?
Ko je ovaj?
e pa vrati ljudima paree 😂😂
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
De ti nama jednu od sabana
Ko drži ovaj casino Admiral ?
@predsednikMileDodik9 Ma jok,ispod slike piše "Foto: K. S./Klix.ba" a ovi nemrdaju iz sarajeva
Svasta od oviih novinara , vehabije su krivi za sve
a Japan na trećem mjestu
Gospodin i majstor.