Muzika
40

Sergej Ćetković otvara 9. Sarajevo Music Stage

Klix.ba
Od 16. do 24. augusta, tokom trajanja 19. Sarajevo Film Festivala, devetu godinu zaredom bit će održana serija koncerata Sarajevo Music Stage.

Čast da svojim nastupom 16. augusta otvori ovogodišnji Sarajevo Music Stage pripala je poznatom crnogorskom pjevaču Sergeju Ćetkoviću.

"Drago mi je da ću ponovo imati priliku da nastupim u Sarajevu i da se družim sa fenomenalnom publikom. Posebno mi je drago što će se koncert održati u Domu mladih, koji je, po meni, najbolji prostor za održavanje koncerata", kazao je Sergej, te dodao da se nada da će za vrijeme svog boravka u Sarajevu uspjeti pogledati bar jedan film.

Osim što će izvoditi pjesme sa posljednjeg albuma "Dva minuta", publika će moći čuti i njegove najveće hitove "Prsten na sto", "Znaj da moja si", "Pogledi u tami"...

Podsjećamo da se do 10. augusta mogu kupiti ulaznice za sve koncerte Sarajevo Music Stagea putem portala za grupnu kupovinu eKupon.ba, na kojem se ulaznice za svaki od koncerata prodaju sa 50% popusta, odnosno po cijeni od 10 KM po koncertu.

U redovnu prodaju ulaznice za koncerte na Sarajevo Music Stageu će biti puštene početkom augusta po cijeni od 20 KM po koncertu.