Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divan pjevač bez ikakvog uzdizanja iznad publike. Pjesme dobre, pune emocija. Sretno u daljnjem radu i još puno albuma izdao.
Slager pjevac. Kao onaj iz Maratonaca - svi vi sto mastate o sreci...
@SiviMacor oplakah...samo mu jos brcici fale
Nije sve u kvaliteti, emociji, lakovima, pratiocima .... ima nešto i u parama
Reci ti to balijcama koje svrsavaju na Jalu haha.
Da su lajkovi uzalud pokazatelj je cinjenica da vecina ljudi zna ko su Jala i Buba a tvoje ime nikad culi nisu. Nemam nista protiv ni Sergeja ni Jale i Bube ali se jednostavno treba pomiriti da su mediji i socijalne mreze sve, od tekstova i emocija se ne zivi, zivi se od brenda, pregleda, reklama. Zivio ti meni 100 godina.
Zivis u snovima moj Sergeje. Buba i Jala imaju samo lajkove i ubise pare. Ni pjesme, ni teksta ni emocije.
Vlado Georgiev❣
Tješi se ti Sergeje
Veliki je to pjevač, preko 2 m 🙈
I tijelo poput Fuada Backovića