Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja što dođe
Sergej jako lijepo pjeva,uostalom o ukusima se ne da raspravljati....pozzz
FUJ. dom mladih seljaka postade nekadasnji dom mladih..
ZABOLI ME
Po nacinu izrazavanja da se zakljuciti da si neki poslije rata rodjeni balavac, a sve su prilike da sam ti prije rata taslachio mamu, iskompleksirana budalo
Podoji me glupane balavi
@ gone w/ wind , ee moj glupane , cuj cetkovic cajke pjeva , hahahahah vidi se da si na davida guettu ogranicen.
u domu mladih prije nastupase velikani poput ekatarine velike, disciplina kicme, elektricnog orgazma, majki, partibrejkersa, haustora, azre itd itd. a danas najvece atrakcije su dzenan loncarevic, ovaj cetkovic i ostala cajkaska kompanija...tuga!
dosadan si.
@@Faust Zdravo MoCart sta ima jos hahahahah. Posto si glup pa ti se mora crtat sve seljacicu, mislio sam na zadruge poput onih u kojima si ti ucio kolo i sl. Kontas? ;) Jer u ovom istom Domu Mladih su rasli neki od najvecih bendova i muzicara sa ovih prostora, a sad ih pune ovi nekakvi digitalizirani klonovi.
Mocart je Carobnu frulu komponovao na selu, za seljake, i izveo je prvi put u seoskoj zadruzi, iskompleksirani pacenice
Jeko Sergej, cajka neka?
Eee na sta Dom Mladih spade, ko da je nekakva seoska zadruga, pu!
kakve fute su počele da dolaze u kultni dom mladih
p.eder mlo.ha.vi