U saradnji s dečkom
40

Selena Gomez objavila novu pjesmu i oduševila fanove: Vratila se jača nego ikad

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Selena Gomez objavila je novu pjesmu "Love On", a na hitu je surađivala sa svojim dečkom Bennyjem Blancom s kojim je započela vezu krajem prošle godine.

Posljednjih dana pjevačica je svojim obožavateljima na društvenim mrežama najavila izlazak nove pjesme, koja je uslijedila šest mjeseci nakon što je izbacila singl "Single Soon", a sudeći prema prvim reakcijama i opravdala je očekivanja.

"Toliko je autentična, jako mi se sviđa ova njezina verzija", "Ovo je jedan od njezinih najboljih singlova, jedva čekam album", "Napokon, vratila se jača nego ikad", "Ovo je masterpiece, predobro", "Autentična, kultna, najveća svih vremena. Selena, obožavamo te", samo su neki od komentara obožavatelja koji su riječi hvale imali i za njezine odjevne kombinacije u spotu. "Moda je ovdje podignuta na sasvim novu razinu", glasi jedan od komentara ispod pjesme na YouTubeu.

"Single Soon" i "Love On" naći će se na četvrtom studijskom albumu pjevačice koji bi trebao izaći krajem godine. Gomez je također istaknula da bi taj album mogao i biti njezin posljednji te da će se posvetiti glumi.