Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti cicak za sve...
I Cicak nije bio pcka pa otisao iz Sarajeva jer su se prepali svoje guzice, ni u ratu, a ni poslije rata..Cicak je bio pravi sarajlija, i tako ce i ostati upamcen
Svako malo, je moje Sarajevo, sve dalje i dalje. Hvala stari i zbogom.
sejo i cicak su prvi donjeli i nosili kožne pantalone izliane na guzovima sa izkruzenim srcinmna u sexy rokerskom fazonu
Ex yu i Bih Legenda,Ko zna koliko se ljudi moglo spasiti da nije bilo Respirator Bande i njihovog šefa
Je li bilo dobrooo
Hvala za sve. Nedostajat ćeš mnogo, nema zamjene za tebe.
Legendo Sarajevska, nedostajaces nam. nisam covjeka licno poznavao, al uvijek mi nesto drago bilo vidjet ga kad setam gradom.
" otiš'o je svak' ko valja.." Rambo Amadeus... Pokoj Ti duši legendo 🌹
Zbogom moj veliki prijatelju i hvala Ti velika na tvom.prisustvu u mom životu i na svim onim velikim komcertima koje sam gledao zahvaljujući tebi i svim dogovštinama koje su nam se dešavale putujući na iste.
RIP LEGENDO
Ode Cicak, laka ti crna zemlja legendo... oooo jeee
Sarajevo je konačno spremno da ugosti Cecu!
Cicak hvala za sve! Dom Mladih Cicak Skenderija se treba zvati
Zar ti nisi purger
Došljo još blato na opancima
Zar ti nisi purger
R. I. P. Legendo