Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljaci, nacionalisti i novokomponovana ološ-elita su ovo društvo doveli do samog dna. Ali nećemo se nikada prestati boriti protiv tog nesoja i bagre. Živjeli Sejo Sexon i Zabranjeno pušenje.
jbg sejo ne kontaju papci neke stvari, seljake ubise kompleksi pa misle ako imaju para da ce sve rijesiti, a ovaj odlazak mladih je tek pocetak jer omladina svakog dana polako shvata da su ovi lopovi zaposlili dovoljno svojih uhljeba glasaca seljacina koje je nemoguce poraziti. MNOGO SMO GLUPA I ZATUCANA GAMAD I SVI SMO ISTI BEZ OBZIRA IZ KOJEG SMO DIJELA EX YU
jeste,tako je, a ja cu se boriti iz Kanade aBd. POzdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodjem prosle godine u svoj rodni grad i odem u banku da razmjenim neke dolare. Cekam u redu sa jos petoro ljudi, kad udje nekakav u ofucanoj trenerci, perut mu sa kose opada i stane ispred svih nas. Svi cute. Pogleda sluzbenicu, klimnu joj glavom, klimnu ona njemu i tako ti on zavrsi sto je trebao i ostavi nas u nevjerici. Pitam sluzbenicu, sta je to, kaze mala nije moj posao da opominjem ljude da ne idu preko reda. Na to jos dodje i lik iz objezbjedjenja i mene napade, :)
A jedam momak koji je stajao dva mjesta iza mene kaze, e moj prijatelju tako ti je ovde svaki dan.
Svi se pitaju gdje su danas mladima idoli, a ne vide ovu gromadu od čovjeka. Zadnji albumi su smeće, tu nema dileme, ali Sejo je ostao dosljedan svojim ljudskim principima iako bi mu možda bilo lakše da nije.
Grupa za sva vremena .Volim vas
KARABAJA i JUGO 45 za SVA vremena!
samo danda
Dobar je Sula. Svaka cast za pozdrav sa stisnutom sakom.
BRAVO JOSE!OVA TI JE DIREKT U KOSTANU SRZ!!!!
Nevjerovatni minusi na extra komentarima...
Sula ga ima pravog 😋😋
Sejo slobodno i ti razguli neće niko ni primjetiti
ghvshjdfgashgfj
Ovde je sve prolupalo definitivno.
Nema sta...covjek je dobro rekao,znaci djela nasih politicara i vlasti se odrazuje na to da ljudi i dalje idu i odlaze iz zemlje....jer da znaju da ce biti bolje sutra,pa niko nebi napustao svoje domove.
Otpor stoko !
dijaspora sto je poslala pogotovo love i zlata zna se gdje je-u trezoru a ko je cuvao trezor opet se zna. ostala sica kako kome,vecini nista. i pusenje se ispusilo nije narodu vise ni do toga. zeljni su malo vise od pukog prezivljavanja