Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo je strašno pozitivan lik, legenda !
Mala zemlja, velika tajna.....
E moj Sejo,poslije rata je i umrla raja ili umire,ovo sad sve neki seljacine koji nas ubise turbofolkom i smecem.
Sto zivi u Zagrebu?
ma legenda
Djelimicno se slazem sa ovom konstatacijom da je ono prijeratno Sarajevo manje-više isto Sarajevo kao ono u kojem danas živimo. 90% zgrada i jeste iz vremena od prije 1992 godine, i dalje se vozimo tramvajima kupljenim u Titino vrijeme, ali je isto tako tacno da je propalo 90% prijeratnih firmi i da se promijenila struktura stanovnistva, mogli bi komotno reci da pola danasnje sarajevske populacije su Sarajlije od 1992 godine. Koliko znam Sejina porodica zivi u Zagrebu.
... u mojoj ulici nema fukare jer ja sam Alijin sin...
NIje u redu sto su vecina osli u Zagreb ili Beograd, Ljubljanu i dolaze u Sarajevo i Bosnu da napune baterije. Nije to vise raja . To raja ne bi nikada ucinila. Otisla i ostavila svoj grad.
@ljetozima otišli svojima. Pitajte se zašto
Sejo, kako je u ZG?
Sejo je fkt jedan od najboljih likova Sarajeva
Too
Super!!!
Super !!!
Ovo je poseban covjek. Zraci nekom radoscu i blentavoscu.
Jedino me Sejo i Djuro svojom harizmom vracaju u nekadasnji zivo i nekadasnje urbano Sarajevo u kome se zivio zivot dostojan covjeka i gdje nije bilo bitno ko je ko vec kakav je ko.
"Nije čovjek ko ne umre" jaka ko beton...piše na ovoj slici.
jedan iskren i vrlo pametan i intelegentan covijek. Sula svako dobro ti zelim! Uvijek si dobro dosao u svoje Sarajevo.