Pjevačica nije sretna
2.5k

Šejla Zonić razočarana: Glasine o meni negativno utiču na moj privatni život i karijeru

D. J.
Foto: Grand
Foto: Grand
Šejla Zonić, ovogodišnja pobjednica showa Zvezde Granda, obratila se publici i progovorila o njenom pobjedničkom koncertu i spekulacijama koje su se pojavile u javnosti.
"Nakon moje pobjede u takmičenju 'Zvezde Granda', uslijedile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobjedničkom koncertu da li će se i gdje će se održati? Nisam htjela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utiče na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao ", započela je Šejla svoju objavu.

Zamolila je sve ljude i medije da prestanu širiti dezinformacije.

"Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neprovjerene informacije da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti", dodala je.

Pjevačica je napisala i kako zbog svega što se događa, ne može uživati u sreći nakon pobjede.

Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pjesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha i da svoju sreću dijelim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumijevanje. Ne pišite neistine i ne nasjedajte na sve što vidite", poručila je Šejla.

Podsjećamo, djelu publike je zasmetalo što je Šejli mentorica bila Ceca te su se zapitali hoće li i ona doći u Tuzlu na pobjednički koncert.

Šejla je kasnije otkrila da je niko iz Tuzle nije kontaktirao te da će veliki pobjednički koncert biti održan u njenom rodnom gradu, Sanskom Mostu.