Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su dobro došli osim brene, njoj bih preporučio da ne dolazi uopšte u Bosnu i Hercegovinu jer je ona izdajica svoga naroda, pa zbog toga bih joj preporučio da pjeva četnicima kao što je i naučila pogotovu onim četnicima kojima je pjevala kada su vršili agresiju na BiH. Breno, poreporuka je, ne dolazi u BiH, bolje je za tebe jer u BiH nisi poželjna i nema mjesta za tebe u BiH.
Bice ovdje veselo, al za moj ukus vise ima onih ciji glas i muzika mi ne prija. Legende poput Harisa Dzinovica i Halida Beslica zauvjek ostaju.
NARODNA JE MOCC OVI SELJAKLUCI TURBO FOLK REP MRSUP
Halide druži se sa svakim samo ne moj sa političarima da ne izgubiš ugled ☺
nesto sam ubjedjen da potencijalna kisa nece sprijeciti mlade da podrze ovaj skup "umjetnika" kao sto ih je sprijecila u nedjelju.
Puno bi bolje bilo da je radnicima podjeljeno malo bonusa
Bit ce struje za izvoz
Senzacionalno
Ja zbog Šabana dolazim
Gotivim narodnu, nevolim folk.
upravo to druže!
sta je narodno, a sta je folk? Ja vazda mislio cim se dignu ruke u zrak i kad harmonika usitni da je to narodno, odnosno folk.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)