Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda i jedna od svijetlih tačaka balkanske scene. Savršeno dotjerano do detalja, od teksta, melodije, pa do brutalnih spotova. Lik bez ijedne afere u karijeri i lik koji ne visi po žutoj štampi i glupostima. Svaka mu čast, a ove priče peder ovako onako pišu djeca. Izyeb'o cura koliko vi nećete za dva života.
jel to mjera uspjeha sa koliko je bio zena? koji si ti primitivac
@sanjo87 Glupane glupi, pročitaj par puta dok ne skontaš. Stalno se piše peder, ovakav, onakav, a čovjek poyebao pola picica. Na to sam mislio. Da ti nacrtam još balvane?
Dugoocekivani??? Hahaha, dajte klix, molim lijepo, ne brukajte se.
Dugoocekivani... Klixe legende ste... Drag mi je lik al sumnjam da ga iko dugo ocekuje osim mouzda djevojcica u VII-4 razredu... P.s. ne radi vam link pa necemo docekati dugoocekivano djelo velikog Saše...
Na ovo se pale SDA uhljebnice raspušćenice
Postao je dosada k'o uš
Sale gej ikono.
pa ja sam ovaj dugoocekivani spot, tako dugo cekao 🤗🤗 jao Sale hvala.......
Haj Sale matere ti tvoje izbaci samo onu Anastasiju iz trendinga
E nek ste nam rekli.
Nije loše 😊
Pola pjesama pazario od grka 😀
Sahara je sveta srbska pustinja.