Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nina je super !
pricajte vi sta hocete, ali ja sa nine ne bih silazio k\'o djete sa bicikla
losa kopija SVETLANE CECE RAZNJATOVIC
nek mi se javi celava treba sa slike na 061247967, hvala!!
Ninu sam gotivio dok je nisam upoznao i skontao da je obična nafurana seljančica. Jedra doduše, al ipak seljančica. Nafurana. Al ne bi je heftu dana ispuštao iz ruku, što jes jes...
Molio bih djevojke sa 4. da mi se hitno jave jer sam zainteresovan da s njima stupim u seksualne odnose. Pojedinacno, a moze i grupno. Hvala.
Lupate gluposti.... Zivi i pusti druge da zive !
Idi.oti covjek vam govori o sarajevskoj prijeratnoj sceni koja je bila hiljadu puta normalnija od danasnje silikonsko-facebook-digitalizirane u kojem vise ne znas ko je zena, ko je pedder, a ko muskarac. A ovo za patike, sto.ko neotesana: OVA raja u patikama vas je odbranila 92. balavurd.ijo ako ste uopste bili rodjeni.
Cuj ovog kretena dole sto pise,imao jedne pantole i patike i bla,bla...pa nisu svi uhljupi ko ti...sta ako odes na koncert Nine Badric i ako je volis si peder? Zatucana Bosno!!! Zbog ovakvih ko ovaj nikada necemo u Evropu! NINA BRAVOOO!
Zao mi je sto nisam prisustvovala :((
Bez uvrede ali sarajke su bas ruzne cure,predebele ,splicanke i beogradjanke su jos uvijek najbolje
joj ove desne na slici br 4, ubila se za red tuba, nek se sad jave oni banjalucani sto tvrde da imaju najjace trebe
i hod\'o si u jednim gacama 7. dana, masne kose i nisi se kup\'o po 2-3 sedmice, ako vec nabrajas kako je bilo, onda reci bar realno, boli mene sto ti kazes da smo pe.d.eri ako se brijemo i vodimo racuna o higijeni, a ti mrs u rupu, za tebe i nije trenutno stanje
E brate ako bih imo zelju, to je da Ninu svrsim po sisamaa...
dobra ova desna na slici 4. nuto onog sto nos kopa.
Slika br.8 ovi nakezeni. Jbt mora da su vjezbali keženje. U PM ja nam prirode i drustva. Danas muskarci cupaju obrve, depiliraju se i idu na koncert Nine Badric. U moje vrijeme, imas jedne tene, jedne tole, teksas jaknu i kinti za cigara, to je sve.
neznam nie mi jasno štanam tude dovode ovake kad imamo imi fini bosanski pjevaća ko kemo malovćić, eso plavi, rizo ruza, avdo gegaj.. ovi sto dolaze gledat ove stranjske pjevaće nisi nikake sarajlije i bosanci