Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao im japana pa se nacugali ko letve hahahah i to od tuge puno suza je bilo i prolivenih krigli
\"Sarajlije pomagale Japanu uz žestoku rock \'n\' roll svirku\" - DEGUTANTNO, prije svega! Uvjerena sam da nikom od posjetilaca ni na kraj pameti nije bio Japan...
Izgleda ti se ne samo mora crtati, nego i bojati. Nekad povezi neke pojmove bez potrebe za naglasavanjem. Hajde, bilo je lijepa nepovratna interakcija. :) cao
Sve ti je to konfuzno, ali najjaci ti je ovaj dio : \"uostalom zivim u Sarajevu, spletu kultura i volim to\" Pa kakve veze sto ti zivis u Sarajevu ima i sa cim?? Zivim i ja u Sarajevu, ali to apsolutno nema veze ni sa cim. Sve o cemu se govori gore i u mojim i tvojim i ostalim komentarima su stvari licne prirode tipa humanizam, suosjecanje, dobrota..., bogom date covjeku, svojstvene za pojedinca ne za tradiciju npr Sarajeva ili nesto drugo. I ne boj se, ne vrijedja se rockybalboa tako lako :D
Tvoj prvi komentar: \"A onaj komentar, da je bolje zapaliti svijecu i pomoliti se mi je presmijesan. Vi vjernici stvarno vjerujete da bi ih bog prvo udesio cunamijem i onda taj isti bog pomogao zbog vase molitve. Hvala ti prirodo sto sam ateist pa malo i koristim ovaj mozak. \" Drugi komentar: \"Tipicno, nikada niti jedan jedini argument. Samo uvrede, mrznja, psovke, ogranicenost razumijevanja drugacijeg od sebe . @magla pusti ga neka prica sta zeli, ima pravo na svoje misljenje. Nije svjestan da sam sebi zagorcava zivot ovom ljutnjom koju nosi. Malo uzivaj u zivotu, obuzdaj zivotinjske nagone.\"
Samo sam izrazila svoje misljenje, a ako si se pronasao u njemu ili te je povrijedio, meni je zao. Isto si meni uputio ali ja sam navikla da svojim misljenjem izazivam uvrede. NIje mi namjera ikoga uvvrijediti, postujem svakoga, uostalom zivim u Sarajevu, spletu kultura i volim to. A za inteligenciju se ne vrijedi raspravljati, nece izaci pobjednik.
Tipicno, nikada niti jedan jedini argument. Samo uvrede, mrznja, psovke, ogranicenost razumijevanja drugacijeg od sebe . @magla pusti ga neka prica sta zeli, ima pravo na svoje misljenje. Nije svjestan da sam sebi zagorcava zivot ovom ljutnjom koju nosi. Malo uzivaj u zivotu, obuzdaj zivotinjske nagone. Zivot zna biti jako lijep kada imas malo ljepse poglede na njega, i kada si svjestan da ti je jedan i vrijedan. :)
zapamti jedno rocky , na kraju uvijek dobro pobijedi zlo , imaj to na umu , jer dobro bi ti doslo , da nastavis zivot . zalim dijecu , koju ti budes vaspitavao , ili vaspitavala , nemaju od koga nauciti , da su dobra dijela nesto najvrjednije sto covijek ima , i to je jedino sto nosi sa sobom kad umre . zlo ako ponese bice tesko vjeruj mi .
Vjerovanje u carobnjaka na nebu, koji cara i bara itekako ima veze sa inteligencijom. Jedno sam zakljucila iz svega ovoga, vama nikada dosta.E to je nezahvalnost. Hajde uzivajte ljudi.
hahah, najludja si :p ne brukaj rokere sa ovakvim komentarima, tvoja licna uvjerenja nisu bitna, i to sto je neko vjernik nema veze sa inteligencijom, u sustini tvoj komentar ”koristis mozak jer si ateist” pokazuje koliko to zaista nema veze sa inteligencijom... ideje su lijepe, ako nisi cula za neko postovanje koje se pokazuje zrtvama rata, cunamija, nesreca raznih, mogu biti svijece, molitva, minuta sutnje... iskljucivo postovanje i suosjecanje...
?
poznajem gospodina zuku licno , i znam koliki je humanitarac , i znam da je cijenjen covjek , i znam da govori cetiri svijetska jezika , i znam da je clan jovine fondacije , obrazovanje gradi BIH punih 14 godina , i znam da je zuka glavni pokretac da medo u pionirskoj dolini dobije bolje uslove za zivot , i znam da je zuka veliki borac za ekologiju , ima jos da ti ne nabrajam , jer ne zelim . i znam jos ovo , da je grdno pogrjesijo kada je ostavio suncanu spaniju , i svojevoljno dosao tebi da pomogne gade . zuka je moj prijatelj , ako treba i zivot cu dati za njega . a svoga naroda se stidim zbog ovakvih komentara . nikome nije dupetom vrata zatvorio . i meni je pomogao , kad mi je god pomoc trebala .jos jednom fuj , fuj , fuj . sto to ima u ljudima tuzno , da ulaze u tudje zivote .
?
skraceno , najnezahvalniji narod na svijetu eto to , zuku je bog kaznio sto vam je pomogao . fuj , fuj , fuj , fuj , fuj , povraca mi se . ljudina , ljudina , ljudina , ljudina , ljudina , ljudina , ljudina , . pometite ispred svojih vrata , samo lajete , rezite i zabadate noseve u tudje zivote . ovo samo u bosni ima .
magla brate dragi, ti sta je jazz, sta je kultura, sta je zahvalnost, sta je prazna slama, sta je ljubomora, sta je pokvarenost, to posebno, sta je ljudina? Nauci to bar otprilike sta znaci, i dodji da stavis svoj komentar.
a sto se tice ovog objekta , koliko ja znam city pub ucestvuje na svim humanitarnim poljima , nije jazz za seljaka , pa vi i niste za ovakvog objekta . a sto se gazde tice , dabogda izasao uskoro , jer to je ljudina . donio je kulturu , za neupucene prosao svijet .
u zivotu svom nisam vidio nezahvalnij narod , cast izuzecima , ali takvih je malo .samo mlatite po praznoj slami , i ljubomora vam pojede dzigerice . nikada necete ni imati , jer ste lukavi , sebicni , pokvareni i jadni .