Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitetan bend i fina pjesmica
Lijepa svirka. Svaka cast. Samo naprjed.
Ovo je pokusaj kopiranja Laibacha!
Ovo je pokusaj kopiranja Laibacha!
@Saka Kako glupav argument. Ono, na nivou osnovne skole. Dakle, sad svi koji bi smjeli komentarisati muziku moraju imati muzicku skolu, znati svirati barem jedan instrument i nekoliko autorskih pjesama u biografiji. Napisala sam ono sta sam mislila. Ne mora znaciti da je pjesma losa ako se meni ne svidja.
Vidi im imena a nacionalisti tvrde da je Sarajevo "etnicki cist Teheran"…
kad su okupljali band Bošnjaci bili na džumi pa se našlo ovih 6 Srba.
@BlAcKKKK …neka ih ako treba i na dzumi… bitno je da nisu "nestali" kako su neki to zamisljali.
trud za pohvalu... produkcijski i konceptualno zaostalo. Posebno ovaj keyboard zvuk u fazonu hammond kao da je deep purple iz 70 i neke. promaseno skroz... ima tu jos dase radi i posebno slusa
cudi me nema jos politickih kritika a racun clanova postave?
@hihot1 nije to politicki vec fasisticki kokane, ne radim ni jedno od troga navedenog, cudi me da si se jedini uzjogunio od toliko pacenika na klixu... mozda jos ima nade za nas
@hihot1 ne perem gujcu, otarem papirom da ne prljam ruke...
Ako cete vec pjevat na engleskom onda malo poraditi na tome jer ova zanosi pravo. Preglasno, prenapadno, malo na silu. Odvadite i bice bolje.
Svaka cast za trud, ali ovo ne zvuci bas dobro. Ritam prosjecan, bas i ne primjetim, pjevacica neubjedljiva. Nema nicega po cemu bi se pjesma uvukla u usi. Po cemu bi bila prepoznatljiva. Slabo.
Hahaha imate li jos kojeg prijatelja benda da mi pukne minus? Koji pacenici jbt. Prihvatanje kritike nula bodova.
@GospodjaPompadour Evo ja ih prvi put čujem al sam ti pukao minus. :) Kad napraviš nešto bolje (u bilo kojoj oblasti) onda možda imaš kredibiliteta da popljuješ, ovako ustani i naklon do poda.
Dobro zvuči. Molim viber pjevačice da joj nešto objasnim.
Iskljucili ste komentare na placeni clanak " Publika Bih glasa za Sou nikad nije kasno " nije to glasanje to je otimacina para ljudi glupi zovu a po pozivu skidaju 5KM