{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevska umjetnica Ina Hamzić objavila videospot za pjesmu "Tim za nebo"

22.8.2017. u 12:05
370
53
Sarajevska umjetnica Ina Hamzić objavila videospot za pjesmu "Tim za nebo"
370
 
Sarajevska umjetnica Ina Hamzić objavila je spot za svoj drugi singl "Tim za nebo". Tekst i muzika djelo su Azura Jahića, koji ujedno potpisuje i aranžman i produkciju ispred svog studija Spectrum.
Režiju i montažu spota potpisuje Arnej Misirlić sa kojim je Ina sarađivala i na snimanju prvog spota za pjesmu "Sve".

Mladalačke, zaigrane, ljetne, ljubavne scene snimane su u Sarajevu i na Blidinju. Spot je specifičan zbog "first person" kadrova koji su deautomatizirali percepciju svakodnevnih radnji te na zanimljiv način predstavili Inin pogled na pojavnost.Svoje učešće u spotu uzeli su modeli Ajla Kazaferović, Soraja Čehić, Adnan Kazaferović i Halid Gušo. Zanimljivo je da su isti modeli učestvovali i u prvom Ininom spotu. U ulozi Ininog partnera našao se Jasmin Drinjaković, bh. model sa inostranom karijerom.

U martu ove godine, Ina je izdala spot za svoju prvu pjesmu "Sve" kojim je dospjela i na MTV Adriu. Ljubiteljima dobre klubske svirke Ina je poznata kao lead vocal u cover bandu Open Mind Group, a teatarska publika je može vidjeti na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo u glavnoj ulozi mjuzikla Cabaret. Paralelno sa studijem Historije umjetnosti i Komparativne književnosti, Ina je svoj muzički put gradila kroz angažmane u različitim bendovima i suradnjama sa eminentnim muzičarima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li ste zadovoljni kvalitetom kulturnih manifestacija u BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: