Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZMAJA KRALJA
Stop majorizaciji zmaja od sipova..
KAKVA GADOST.OVI SU IZLETILI IZ HOROR STRIPA.U PUBLICI SU TO VECE MOGLE BITI SAMO SELJACINE!!! GARANT IH JE BILO IZ IZ LUKAVICE,J:E.B.EM. I NJIH I SIPOVO.
Mislim da je ovo obrnuti kriz :)
narodnjaci nego sta- na Hr nacin ,a muzika coveri sarajevoskog benda Protest. bljak
Zmaj je legenda to bog nije vidio...Napravit cu novi BOMBARDER s njim.
halo kosijaneri, narodnjak je narodnjak bez obzira kako se zvali, brkovi su papanska muzika isto koo i ostali narodnjaci, s rifom il bez njega to je papanluk. Ovo je fazon da sluasas narodnu a da te raja ne zahebava. E moji mentalci pali ste qrcu za usi.
trebali su ovog zmaja od sipova bacit lavovima u pionirskoj dolini
Nek je on kriz nabacio...
c*e*t*n*i*k od sipova ! Neznaju Sarajlije ko je on!
Jel zna neko kako se zove gitarista sa crvenom gitarom? Sexyyyyyy je! :)
Cuj zmaj svira 24 instrumenta...hahahahahahahahahghahaha ludilo :D btw kakvi su ovo narkomani u prvim redovima sto gruhaju sakama u vazduh :D
brkovi su da se vole :-).... zakon
Kak\'a su ovo nedonoščad na predzadnjoj sliKi ?
folk
Čisti TURBOFOLK!!!
pomalacice su pih pih fuj