Spektakl 15. maja u Sarajevu
0
Sarajevo-x.com poklanja ulaznice za DJ Tiësta
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam dobila kartuuu :))))
Ko je dobio karte :\"( !??!!
dobro, a kako će i kada javiti tko je dobio karte?
KAD POGLEDAM KOJA MUZICKA IMENA DOLAZE U BEOGRAD, ZAGREB SVATIM KOLKO SMO MI U K...U
bacam hejt na ovaj event :))
kao prvo dragi moj sarajlija, ova drzava ima jos gradova pored sarajeva a mislim da ce na dogadjaj doci i ljubitelji njegovog djela iz regiona.
sarajlija77 podržavam komentar. apsolutno tačno. Dino Merlin je daaaavno otišao u pogrešnom pravcu, naravno papanskom.
odgovor je: 2002, 2003, 2004 :) Saljite mail-ove ljudi!!!! :)
@boba:da,upravu si Dino Merlin nije dostojan ni poredjenja sa turbo folkom,on je veci plagiator od je...g Bregovica! @sarajlija77:Da li mi mozes pojasniti razliku izmedju elektr. muzike i turbo folka???
sarajlija77 klocu boberski kakve veze ima dino merlin sa turbo folkom ti lafo sarajlija nidje veze speed-ovac
poslala sam mail :)))
svaka čast organizatorima na ovom eventu, samo čisto sumnjam da će uspjeti prodati išta ulaznica s obzirom da jedna veličina kao DJ Tiesto dolazi u grad u kojem su glavne zvijezde turbo folk pjevaljke i Dino Merlin